Drömmen lever!!

Blogg


Behöver du ytterligare hjälp? Prova Småspararguidens oberoende rådgivning!


Om man är som jag och älskar Hemnet, så vet man hur lätt det är att drömma sig bort och börja inreda nästa objekt, (typ innan man hunnit skriva in “torp”). Att köpa en ny lägenhet eller stuga på landet verkar ju inte helt trist! Vill, vill, vill!! Meeen.. så knackar verkligheten på och ba’:

– “Hur ska jag/vi klara det? Hur mycket kontantinsats har jag/vi? Vilken ränta är bra och ska jag/vi binda räntan eller inte?”

GAAH!face-screaming-in-fear

Plötsligt kändes drömmen om att vakna upp en morgon och dricka kaffe på altanen i sommarstugan, väldigt långt borta. Kul! Tack verkligheten, kan du inte hjälpa mig dit istället och inte bara skjuta ner allt?

För att hjälpa dig och verkligheten att hålla drömmen vid liv har vi tagit fram en sparguide och lite kloka råd här. De har lyckats hålla min sommarstugedröm vid liv och nu verkar det faktiskt troligt att vi snart vaknar upp, blickar ut över vattnet och high five:ar varandra för att drömmen blev sann!

Ett steg i taget.

Vi har alltid öppet i jouren och kan hjälpa dig om det dyker upp frågor. Klicka här om du undrar över något!

Se nu till att låta drömmen leva vidare och ta dig steg för steg dit du vill, oavsett vad du sparar till och vad du drömmer om. You can do it!

Allt gott & varma pensionskramar,
Ida

Spara

Oberoende rådgiving med Småspararguiden

Om författaren

Ida Hällkvist

Ida Hällkvist har 7 års erfarenhet av digital kommunikation och har bland annat varit Head of Marketing på e-handelsplattformen Fyndiq. Det var inte förrän hon träffade resten av Småspararguiden som sparlågan tändes till liv! (Pun intended). Skämt åsido ser Ida nu till att nå fram med budskapet att inga pengar ska gå till onödiga avgifter och har som mål att kommunicera ut vårt budskap på ett sätt som går att begripa för alla. Sparande och pension ska vara lönsamt, smidigt och tranSPARant! (Och lite kul).