Idag lanserar vi Småsparartvätten – en penningtvätt för vanligt folk

Blogg

Bankerna har länge varit en privilegierad grupp företag som hålls under armarna av systemet. Oligarker, korrupta politiker och kriminella nätverk använder dem sedan för att tvätta sina svarta pengar. Det är dags för DIG, den vanliga människan, att börja ta del av dessa privilegier på din egen kammare. Idag presenterar vi därför stolt Småsparartvätten – en penningtvätt för vanligt folk.

Vi på Småspararguiden värnar om “The little people” och tycker det är orättvist att bankerna bara hjälper oligarker och andra kriminella att tvätta deras surt förvärvade pengar.

För dig som av olika anledningar har samlat lite pengar i madrassen lanserar vi nu tjänsten Småsparartvätten! Har du momsfritt gått ut med grannens hund eller klippt moster Märtas gräsmatta utan att deklarera? Nu får även du tillgång till tvättmöjligheter!

En penningtvätt för vanligt folk – även dina små pengar kan nu bli vita!

Vill du se om dina pengar går att tvätta?

Testa Småsparartvätten här!

Pensionsräddaren

Om författaren

Patrick Siegbahn

Patrick Siegbahn har civilingenjörsexamen i Teknisk fysik från KTH. Efter tre år som kvantitativ riskanalytiker och senare fyra år som hedgefondanalytiker ledde ett spirande samhällsengagemang till en anställning på Finansinspektionen. Steget från byråkrat till småspararrebell togs sedan genom satsningen på Småspararguiden. Patrick bor i bostadsrätt och tycker att det är mer spännande att amortera än att köpa aktier.

  • Tomas Pettersson

    :)