Försäkrings­förmedlare! Kom till den ljusa sidan!

Småspararguiden tar nu nästa steg i kampen för att rädda folks pensioner från hungriga försäkringsbolag och försäkringsmäklare. Vi tänker söka tillstånd för försäkringsförmedling och söker därför dig som har erfarenhet från förmedling av livförsäkringar och fonder. En unik chans för den som vill vara med och bidra till en förändring i en unken bransch!

Vilka är vi?

Vi som driver Småspararguiden är rebeller som tröttnat på att finansbranschen säljer dyra och komplicerade produkter och tjänster som urholkar vanligt folks besparingar.  Vi driver inte längre projektet som ett ideelt uppdrag utan tänker konkurrera med de stora drakarna. Vi erbjuder arbetsgivare en enkel och billig digital rådgivningstjänst som ger oberoende råd och som får arbetstagarna att uppskatta sin allra största löneförmån – tjänstepensionen. Parallellt med den digitala rådgivningstjänsten hjälper vi mindre företag att upphandla vettiga pensions- och försäkringslösningar. Vi har uppmärksammats i bland annat SvD och Dagens Nyheter och kommer fortsätta kämpa för konsumenternas väl samtidigt som vi försöker försörja oss med en sund och transparent affärsmodell. Du kan läsa mer om oss på www.smaspararguiden.se/vilka-ar-vi/.

Vad behöver vi hjälp med?

Även om vi tycker att vi kan finans och försäkringar bra så är vi ödmjuka inför att vi saknar erfarenheten av att jobba med förmedling. För att kunna registrera vårt bolag som försäkringsförmedlare behöver vi knyta en person till oss som har både kompetens och erfarenheten enligt Finansinspektionens regler. Hos oss skulle du alltså bli registrerad som vår officiella förmedlare och därmed agera kontaktperson mot våra kunder vid förmedlingsuppdrag och konsultuppdrag som policyarbete/upphandling/revision av tjänstepensionsupplägg. Vid utvecklingen av vår digitala rådgivningstjänst för pensionssparande och försäkringar kommer du också fungera som innehållsansvarig. Har du möjlighet att engagera dig på deltid är det också intressant för oss!

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat två av de senaste fem åren som försäkringsförmedlare inom livförsäkringar. Du uppfyller Finansinspektionens krav på försäkringsförmedlare och delar våra värderingar.

  • Du kanske jobbar som oberoende förmedlare och söker ett större sammanhang med en kombination av förmedling och digital rådgivning?
  • Du kanske jobbar hos en större försäkringsförmedlare och är sugen på att hitta ett sammanhang där kundens bästa kommer i fokus snarare än provisioner?
  • Du kanske nyligen pensionerat dig men har tid över för att fortsätta hålla igång på deltid?

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är en startup i ett tidigt stadium och har inte råd att anställa dig på heltid, men vi kan däremot erbjuda en rörlig lön där du får behålla allt du själv drar in, kan dra nytta av vårt varumärke samt får hjälp med att finna nya kunder. Om du är intresserad av att gå in som delägare är det något vi ser positivt på.

Intresserad?

Hör av dig till Patrick Siegbahn 0739-37 30 90 patrick@smaspararguiden.se