Våra Kompisar

Det finns många bolag i branschen som vi kritiserar, men vi har också träffat några som delar våra värderingar om transparens och ger råd som verkligen är oberoende

EMP Solutions är experter på allt som rör HR. EMP har ett eget HRM-system med unika funktioner inom förmåner och tjänstepension där Småspararguidens pensionsportal ingår. EMP’s systerbolag, IQ Assurance, hjälper arbetsgivare med försäkringsupphandlingar, försäkringsadministration samt anställda med oberoende råd för försäkring och pension.

Kollberg & Enqvist är är riktiga experter på pension som erbjuder oberoende rådgivning, primärt till privatpersoner. Vi rekommenderar dem för dig som behöver en personlig genomgång – t.ex. när du ska gå i pension och vill planera hur du ska ta ut den – och de rekommenderar Småspararguidens pensionsportal till arbetsgivare som vill ge bra vägledning för sina medarbetare till en låg kostnad.  

Capfor Finansiell planering är en oberoende rådgivare i Västsverige som tar personlig rådgivning till en ny nivå. Capfor nöjer sig inte med att berätta vilka fonder som är bäst utan gör en komplett genomgång av sina kunders ekonomi, familjesituation och drömmar. Även Capfor är ett utmärkt komplement till Småspararguidens Pensionsportal och vi samarbetar genom att rekommendera varandra till kunder där vårt eget erbjudande inte är fullständigt.