Oberoende rådgivning kring uttag av pension

Vi går igenom alla aspekter av att ta ut sina pensioner

 • Gör en plan för din pensionering.
 • Förstå vad du kan påverka.
 • Undvik de vanliga fällorna.

BOKA TID

Pris: 1750 kr/h inkl moms

Inte läge att boka just nu? Bli påmind!

Våra tidigare kunder

0
nöjda kunder
1000 kr
snittkundens besparing till pension
0/5
betyg från våra kunder
 • Kan verkligen rekommendera till både privatpersoner och småföretagare! Vi satt i nästan 2 timmar med Patrick på videolänk och det var värt vartenda öre. Patrick var väldigt trevlig och förklarade mycket enkelt och intressant. Väldigt skönt att prata ekonomi med en så kunnig och engagerad person som INTE är säljare. Vi kommer följa Patricks råd till punkt och pricka :)
 • Grymt kunniga & pålästa! Fick svar på alla mina frågor som egen småföretagare i denna djungel. Tack Andreas! Känner mig PEPPAD & PÅ RÄTT VÄG med besluten som skall fattas med företagets och min egen ekonomi.
 • Sakligt. Bra info och goda råd. Täppte igen luckor jag hade.Rekommenderas.
 • Jag är extremt nöjd med min rådgivare som mycket snabbt satte sig in i mina specifika förutsättningar och kunde ge mig konstruktiva förslag på hur jag bäst optimerar mina framtida pensionsuttag.
 • Jag bokade ett möte för att diskutera fonder och pensionssparande med Patrick och satan vilken kunskap han besitter. Förklarar och demonstrerar på ett väldigt tydligt och pedagogiskt sätt. Han vet verkligen vad han pratar om och hjälpte mig så otroligt mycket att få en bättre förståelse på vad man ska tänka på och konsekvenser beroende på en val man gör. Rekommenderar alla att vända sig till honom!

Vad vi kan hjälpa dig med

 • Genomgång av minpension.se

 • Hjälp att planera uttag av pension

 • När kan jag gå i pension?

 • Borde jag flytta mina pensioner?

 • Hur sänker jag mina avgifter?

 • Vad händer om jag dör?

 • Skall jag ta ut livsvarigt?

 • Ta ut hela eller delar av pensionen?

Dina rådgivare

Patrick Siegbahn


 • Grundare Småspararguiden 2014

 • Civilingenjör teknisk fysik KTH

 • Certifierad placeringsrådgivare

 • 7 års erfarenhet som risk- hedgefondanalytiker

 • 1 års erfarenhet från Finansinspektionen

 • Konsumentpriset Blåslampan 2017

 • Avslöjade brottsmisstänkta affärerna i Allra

 • Expert i Plånboken i P1

Andreas Runnemo


 • Grundare Småspararguiden 2014

 • Civilingenjör teknisk fysik, huvudämne finansiell matematik, KTH

 • Ekonomie kandidat, Handelshögskolan i Stockholm

 • Publicerad i Journal of Risk

 • 5 år som hedgefondanalytiker

 • 3 år på storbank och livförsäkringsbolag

 • Författare till Mer Pengar för Pengarna

Så går det till!

Läs mer om hur ett möte går till och vad du kan förbereda inför.

"Därför är jag oberoende rådgivare"

Patrick berättar varför det är roligt att hjälpa folk med sparandet, vilka frågor folk brukar ha och hur mycket pengar kunderna sparar.

Det som gör oss unika


Vetenskapliga.


Våra råd är i linje med finansiell forskning och vi har gedigen akademisk bakgrund.


Oberoende.


Vi har inga kopplingar till finansbranschen och inga egna sparprodukter att sälja.


Passionerade.


Vi ger inte bara råd utan bevakar även konsumenternas intressen på finansmarknaden genom debatt och grävande reportage.