Mer Pengar för mammas pengar

Blogg


Behöver du ytterligare hjälp? Prova Småspararguidens oberoende rådgivning!


Snart är det mors dag och du som läser det här känner kanske pressen att skaka fram en present. Brukligt är rusning till blomsterbutiker eller sajter för att skicka en piffig blomsterkvast på mammas dag. Kanske också en liten strut med fin choklad eller annat mumsigt?

Vi tycker att du ska göra något helt nytt just detta år! Blommor vissnar och katten kan käka upp olämpliga blad och kaskadkräkas i finfåtöljen. Choklad kan dessutom sabba eventuella projekt modell “badstrand 2020”. Det finns bättre alternativ.

Satsa i år på något riskfritt och välgörande för mammas ekonomi! Om mamma är den du har barn med finns bland annat många bra tips för att vara väl förberedd för eventuell skilsmässa, eller om du skulle råka luta dig för långt ut över balkongen. Om ni lyckas ta er fram till pensionen tillsammans är det också mycket trevligare att ha en respektive med pengar, än en fattigpensionär. Det är garanterat bättre för bägges humör om maten är god och om ni har råd att aktivera er med annat än att mata duvor i parken. 

Boken “Mer pengar för pengarna” vissnar aldrig och katten tycker garanterat att den smakar skit. Det är kanske inte helt bra för din kortsiktiga arbetsbörda i hemmet ifall hon fastnar i en bok, men i övrigt är det bara win-win för hela familjen! 

Köp vår bok Mer pengar för pengarna* och gå en rikare framtid till mötes!

* Förutom hos Adlibris kan du köpa boken i de flesta fysiska bokhandlar och hos bokus.

Oberoende rådgiving med Småspararguiden

Om författaren

Elisabeth Wass

Elisabeth är en riktig pensionsexpert som i över 20 års tid knorrat över tingens beskaffenhet i finans- och pensionsbranschen. Hon tjatar jämt om ”avgiftning” och ”rångivare” och tycker det är väldigt synd att det länge har varit snudd på omöjligt att få riktiga råd om pensioner och placeringar. Det är toppenbra att hon jobbat med nästan allt inom pensioner, som individuell rådgivning (på riktigt, utan provisioner), som pensionsansvarig på stor koncern och med att göra analyser av andra länders pensionssystem för OECD Paris.