Småspararguiden tar aktiv förvaltning till ny nivå!

Blogg


Behöver du ytterligare hjälp? Prova Småspararguidens oberoende rådgivning!


Småspararguiden kan idag avslöja en banbrytande satsning på en ny typ av aktiv fondförvaltning. Vi lägger till ytterligare en mellanhand och kunderna får därmed ett extra steg av expertis!

Genom att analysera två av Sveriges allra dyraste fond-i-fonder och låta våra experter bedöma optimal fördelning mellan dem kommer kunderna få flera lager av experter på sin sida. Den saftiga fondavgiften på 4,1% vittnar om att det är förvaltning av högsta klass.

Patrick Siegbahn, VD på Småspararguiden, förklarar:

Våra användare har länge efterfrågat en fond med riktigt, riktigt bra kvalitet på förvaltningen. Vi ser därför till att sätta en riktigt, riktigt hög avgift för att möta den efterfrågan.

Inspirationen skall ha kommit under en golfresa som försäkringsförmedlare bjudit på:

Vi har länge varit uppvaktade av säljare hos Söderberg & Partners och Max Matthiessen som lanserade idén. Vi är stolta över att ges möjlighet att investera i deras fonder Trygghet 75 och Navigera Tillväxt.

Vilken avkastning kan kunderna räkna med?

Vi har ett fantastiskt track record de senaste 5 åren där vi slagit index med 41%*.

* Fondens historiska avkastning baseras på ett förvaltningsuppdrag av det lokala gatukökets handkassa. Jämförelseindex har varierat och kan i skrivande stund inte anges då det kommer ha ändrats innan denna text kommit i tryck.

Oberoende rådgiving med Småspararguiden

Om författaren

Småspararguiden

Det här inlägget har flera av oss skrivit tillsammans. Läs gärna mer om vilka vi är under rubriken "Om oss" och "Vilka är vi".