Storspararguiden – vår nya satsning på Private Banking

Blogg


Behöver du ytterligare hjälp? Prova Småspararguidens oberoende rådgivning!


Sedan 2014 har vi folkbildat om sparande och hjälpt småsparare kapa avgifter och strukturera sitt sparande på bästa sätt. Nu märker vi hur mer förmögna personer börjar höra av sig som tidigare varit så kallade Private Banking-kunder hos någon storbank. För att möta denna kundgrupp lanserar vi just idag vårt egna erbjudande.

Bankkunder som har ett större kapital brukar få en särskild VIP-behandling, även känt som private banking. Här brukar kunder få en kontaktperson som är lättare att få tag på och självklart hjälper till med allt möjligt när det behövs. Man brukar också träffas lite oftare än vad mindre bemedlade personer är vana vid och mötena sker i fina lokaler där det bjuds på både gott kaffe och fikabröd.

Själva rådgivningen skiljer sig inte så mycket åt. Det är fortfarande bankens egna fonder med höga avgifter som rekommenderas och för den fina VIP-behandlingen får man ofta betala ytterligare en avgift som brukar vara en procent av det totala kapitalet.

Vi har tidigare tänkt att Småspararguidens råd om sparprodukter inte blir så annorlunda för den som har 14 miljoner kronor istället för en halv miljon. Du som har mycket pengar kan boka in dig på vanligt sätt, betala några tusenlappar för ett par timmars möte och därefter klarar du dig utan rådgivning i några år. Nu har vi dock insett att det finns möjlighet att anpassa vårt erbjudande till dig i den här kundgruppen.

Därför lanserar vi på Småspararguiden nu Storspararguiden – klassisk private banking på ett modernt sätt.  Här ger vi all den extra service som du som private banking-kund är van vid och lite till.

  1. Du får kaffe och kaka under mötet och vi byter ut våra polotröjor mot kostym och slips. För våra videomöten ingår hemkörning av fikat. 
  2. Du blir inbjuden till exklusiva föreläsningar där vi gissar om börsen skall gå upp eller ned nästa år. Här får du också chansen att mingla med andra storsparare. Givetvis serveras mat och vin av högsta kvalitet. 
  3. Du får obegränsad tillgång till SJ:s VIP-lounge.
  4. Vi skickar blommor när du fyller år och julklapp varje år.
  5. Vi fixar VIP-biljetter till melodifestivalen och Swedish Open i Båstad.

Och det bästa av allt är att rådgivningen är helt gratis! Till skillnad från storbankerna tar vi alltså inte ut någon årlig avgift på kapitalet. Det enda kravet är att du har minst 14 miljoner kronor att placera. 

Själva rådgivningen är självklart också exklusiv. Våra lite mer avancerade kunder förtjänar lite mer avancerade sparformer. Vad vi kommer att rekommendera i slutändan beror förstås helt på just dina behov, men vi kan avslöja att många av våra storsparare har investerat i vår spännande och kvalitetssäkrade fond-i-fond-i-fond samt vår supersmarta AI-robotrådgivare RoboAutoSave™.

Småspararguidens robotrådgivare RoboAutoSave
Småspararguidens unika förvaltningsstrategi fond-i-fond-i-fond

Välkommen att boka tid här!
Ange “storsparare” i formuläret för att ta del av erbjudandet.

Oberoende rådgiving med Småspararguiden

Om författaren

Patrick Siegbahn

Patrick Siegbahnär grävande finansgranskare, expert i Plånboken i P1, tidigare risk- och hedgefondanalytiker och grundare till Småspararguiden. Läs mer om honom här.