Du vill veta mer – om vad din pension kostar

Blogg


Behöver du ytterligare hjälp? Prova Småspararguidens oberoende rådgivning!


Pensionsjätten Söderberg & Partners kör just nu kampanjen duvillvetamer. Söderberg & Partners är delvis en konkurrent till oss och vi gillar inte allt de gör, men att de nu kör en kampanj där de uppmuntrar folk att ta reda på mer om sin pension tycker vi är jättebra.

För att hjälpa både Söderberg & Partners och våra läsare som har dem som rådgivare för sin tjänstepension (dvs genom jobbet) så har vi formulerat ett mejl som man kan skicka till Söderberg & Partners – eller någon annan försäkringsförmedlare – om man vill veta mer om sin pension.

Det enda du behöver göra är att gå in på http://www.smaspararguiden.se/du-vill-veta-mer/. Du berättar vad du heter, vilken mejladress du har och vad du har för rådgivare och sedan skickar vi mejlet åt dig.

Oberoende rådgiving med Småspararguiden

Om författaren

Andreas Runnemo

Andreas Runnemo har 10 års erfarenhet från finansbranschen där han innan Småspararguiden har jobbat på hedgefond, storbank och livförsäkringsbolag. Trots att han själv har suttit på hedgefond och byggt avancerade algoritmer för att slå börsen har han alltid haft sina egna pengar i billiga indexfonder. Andreas är civilingenjör från KTH (Teknisk Fysik) med inriktning finansiell matematik och civilekonom från Handels.