Därför lanserar vi småspararguiden

Blogg


Behöver du ytterligare hjälp? Prova Småspararguidens oberoende rådgivning!


Småspararens budord har nu blivit småspararguiden. Anledningen till detta är att vi vill gå från att vara en blogg med 10 budord till att vara en portal dit du kan gå när du behöver råd kring din privatekonomi.

Av den anledningen har vi också skapat småspararguiden som en helt ny websida. Vi kommer allt eftersom bygga ut sidan med mer information, men redan nu kan du t.ex. läsa om hur du bör göra med ditt sparande samt vad som är viktigt att tänka på när du köper och lånar till en bostad.

Vi vill att småspararguiden ska vara så lättbegriplig att även du som tycker att ekonomi är tråkigt och svårt ska förstå våra råd. För att åstadkomma detta behöver vi dock hjälp så hör gärna av dig till oss med förslag på vad som kan bli bättre.

Oberoende rådgiving med Småspararguiden

Om författaren

Andreas Runnemo

Andreas Runnemo har 10 års erfarenhet från finansbranschen där han innan Småspararguiden har jobbat på hedgefond, storbank och livförsäkringsbolag. Trots att han själv har suttit på hedgefond och byggt avancerade algoritmer för att slå börsen har han alltid haft sina egna pengar i billiga indexfonder. Andreas är civilingenjör från KTH (Teknisk Fysik) med inriktning finansiell matematik och civilekonom från Handels.